=,= Selamat Datang ke Blog Aewarr! =,= Welcome to Aewarr's Blog! =,=

Sunday, 11 November 2012

Cara MengHACK Friend Request & Lain-lain

 ASSALAMUALAIKUM
Hai korang, haritu saya ada post tentang Cara MengHack status Facebook! kan? So, kalau ada yang belum baca tu boleh baca sekarang  disini.

Ehemm, tanpa membuang masa lagi saya akan terus ajar Cara MengHACK Friend Request & Lain-lain kepada korang. Tapi ingat korang perlu berhati-hati supaya tidak tersilap steps. Kalau korang buat dengan berhati-hati dan fokus ia akan jadi seperti gambar dibawah


Okay yang pertama korang perlu buat ialah kat tempat friend request , message  & notification tu mestilah ada sekurang-kurangnya 1friend request(kalau nak hack friend request) 1message(kalau nak hack message) & 1notification(kalau nak hack notification)

Tapi contoh kalau korang cuma nak hack friends request yang lain tu takpe takde pun janji kena ada 1friend request. Kalau belum ada friend request tu kena lah tunggu sampai ada baru boleh HACK! ( Sorry post kali tidak ada screen shot )

Kita terus kepada langkah-langkahnya:

  1. Korang letak kan cursor tu kat Friend Request. Lepastu klik kanan ambil Inspect Element
  2. Dah tekan Inspect Element, korang letak pula cursor ditempat yang telah dihightlight kan. Klik kanan ambil Edit as HTML
  3. Lepastu, korang cari perkataan ni requestsCountValue">Bilangan Friends Korang sedia ada</span>
  4. Korang gantikan bilangan friend request korang tu dengan bilangan yang anda ingini, terserahla nak berapa.
  5. Tutup benda tu, dan siap!
NOTE: "Bilangan Friends Request Korang sedia ada" tu adalah bilangan orang add anda. Contoh kalau 2orang telah add anda ia akan jadi macamni requestsCountValue">2</span>

Friday, 9 November 2012

Happy Holidays 2012

ASSALAMUALAIKUM

Sebenarnya saya dah lama tak post sesuatu dalam blog ni sebab asyik layan facebook jer keje , HAHA ! btw sape2 yang tak ADD lagi saya tu boleh terus klik disini(automatik terbuka di newtab browser anda). Okay sebenarnya takde ape-ape pun nak dikata cuma ingin mengucapkan Happy Holidays kat korang, Best kan cuti sekolah, kongsi2 la cite korang tu kat saya ok. Setakat ini sahaja posting saya kali ini. Jangan lupa follow saya! Lepastu tinggalkan link blog anda kurang 24jam saya akan follow. Maklumlah sibuk berfacebook je.

Apakah mood anda sekarang ni ye? Kalau saya tengah happy sekarang sebab dapat blogskin baru. acecece >,<