=,= Selamat Datang ke Blog Aewarr! =,= Welcome to Aewarr's Blog! =,=

Wednesday, 5 September 2012

Kisah Suami Kantoi & Isteri Yang Sengal

Suatu hari...seorang suami baru pulang dari meeting (sbnr nyr dating)...dan melihat isterinya menangis teresak2... Suami : Nape ni yang? Isteri : Sudahla bang..lepaskan saje saya ni!! Suami : Eh..nape awak ckp camtu lak?? Isteri : Saya tahu..awak ade jumpe pompuan laen kan? Suami : Eh...apa awak ckp ni?? (terkejut sbb bini mcm dah tau perkara sebenar) Isteri : Sudahla bang..sume nye da tebukti...ade pompuan yg jwb tepon mase sy call awak...dah byk kali.. Suami : Eerr..aaa...ba..baik la..abg mengaku..abg ade pompuan len..tp..ape yg pompuan tu ckp kt awak? Isteri : Huh..nyampah...mentang2 sy x tau omputeh...tp sy ade hafal ape yg dier ckp.. Suami : Dier ckp ape? Isteri : Dier ckp.."The number u have call..cannot be reached at this momment..please try again"......asal sy tepon je..dier ckp camtu...da x reti ckp mende len agaknyer..pompuan camtu pon awak nak? Suami : .......(dlm hati) alamak...nyesal pula ngaku tadi... Banyak lagi lawak yang boleh anda dapati di sini ( JUST COPY & PASTE )

1 comment:

  1. sila Like FANpAGE rasmi blog ini pada link di bawah ini , thank u :)

    http://www.facebook.com/CeritaCopyPaste

    ReplyDelete